Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

TINA - De Tina Turner Musical

De musical over het leven van 'The Queen of Rock'.

Beleid Stage Entertainment Nederland omtrent het coronavirus

Vanaf 1 juli mogen theaters weer open voor maximaal 100 personen. Helaas kan het Beatrix Theater op basis van dit aantal nog niet open. Iedereen die kaarten heeft gekocht voor TINA - De Tina Turner Musical krijgt persoonlijk bericht van ons. Zodra de regels verder worden versoepeld en er meer bezoekers zijn toegestaan, zullen we de kaartverkoop weer starten.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen. Stage Entertainment Nederland en de ANWB nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Bekijk onze meest gestelde vragen voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot het coronavirus via de volgende link: beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus

Wij danken je voor jouw begrip.

TINA – De Tina Turner Musical

Het enige echte rauwe levensverhaal van ‘The Queen of Rock-’n-Roll’ is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De musical over de vrouw die alles overwon, die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Beleef het verhaal van de ongelofelijke Tina Turner en geniet van al haar megahits. Boek nu jouw plaatsen!

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten (inclusief pauze).