Kinky Boots

€ 5,- korting

Een ontroerende en hilarische musical over een groep jonge mensen die buiten de lijntjes durft te kleuren.

Kinky Boots

Charlie Price erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. In de fabriek worden voornamelijk ouderwetse herenschoenen geproduceerd en Charlie moet iets doen om een faillissement te voorkomen. Hij ontmoet Simon, een opvallende jongeman die door zijn vader is opgevoed om professioneel bokser te worden, maar die liever door het leven gaat als de flamboyante dragqueen Lola. Samen bedenken ze een absurd plan...
Om de fabriek te redden gaan Charlie en Simon zich namelijk richten op de markt van de kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Alleen zijn niet alle medewerkers gelukkig met deze nieuwe richting. Ook Charlies verloofde is niet blij met het plan.
Lukt het Charlie en Lola om iedereen achter zich te scharen en de nieuwe laarzencollectie vóór de Milaan Fashion week af te krijgen?

De hilarische, brutale en ontroerende musical is gebaseerd op de gelijknamige Britse film uit 2005. De muziek is geschreven door Cindy Lauper.

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten (inclusief pauze).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie.