Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Anastasia

De Broadway musical Anastasia. Winnaar van de AD Publieksprijs Beste Musical tijdens het Musical Awards Gala.

Beleid Stage Entertainment Nederland omtrent het coronavirus

Iedereen die kaarten heeft gekocht voor Anastasia krijgt persoonlijk bericht van ons. Zodra de regels verder worden versoepeld en er meer bezoekers zijn toegestaan, zullen we de kaartverkoop weer starten.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen. Stage Entertainment Nederland en de ANWB nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Bekijk onze meest gestelde vragen voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot het coronavirus via de volgende link: beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus

Wij danken je voor jouw begrip.

Broadway musical Anastasia

Anastasia is een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Ga mee op een weergaloze reis door het verleden en ontdek een van de grootste mysteries van de 20e eeuw.
Deze spectaculaire musical is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Boek snel jouw tickets voor de beste plaatsen!

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.

Overnachten

Maak jouw avondje uit compleet en combineer de theatervoorstelling met een overnachting in Scheveningen! Na een diner in het Ambiance restaurant loop je zo naar het AFAS Circustheater. Je overnacht comfortabel in het Badhotel Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Bestel de overnachting met ANWB Ledenvoordeel.

Deze voorstelling duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).