Anastasia

€ 20,- voordeel

De Broadway musical Anastasia.

Ooit in winterse dagen...

De dagen worden donkerder en kouder. De ideale tijd om samen met vrienden of familie de grote Broadway musical Anastasia te beleven. Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Bestel nu tickets voor de beste plaatsen!

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.

Overnachten

Maak jouw avondje uit compleet en combineer de theatervoorstelling met een overnachting in Scheveningen! Na een diner in het Ambiance restaurant loop je zo naar het AFAS Circustheater. Je overnacht comfortabel in het Badhotel Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Bestel de overnachting met ANWB Ledenvoordeel.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Deze voorstelling duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.