Theater het Kruispunt

Het theater biedt een breed aanbod voorstellingen en films met voor ieder wat wils.

Gevestigde namen, nieuwe talenten, lokaal talent en voorstellingen die meer dan de moeite waard zijn in het programma te vinden.

Theater het Kruispunt is in 2017 uitgeroepen tot Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeenten. In de fijne theaterzaal heeft u altijd goed zicht op het podium. Door de centrale ligging is het theater uitstekend te bereiken, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bereikbaarheid

Via de A29 of de A15 neem je afslag Barendrecht. Via de A16 hou je Zierikzee/Vlissingen aan en neem je vervolgens afslag Barendrecht. Theater het Kruispunt bevindt zich in het centrum (volg borden centrum oost). Gratis parkaargelegenheid vind je rondom Het Kruispunt. 

OV
Barendrecht beschikt over een NS treinstation. Hier vandaan rijden er bussen richting het Kruispunt. Ook rijden er bussen vanaf station Lombardijen en Zuidplein richting Theater het Kruispunt.

Parkeren
Je kan gratis parkeren op het Binnenhof. Het Binnenhof kent twee gedeeltes:
Aan de Middenbaan-zijde (Hema/ Theaterkant) is een blauwe zone. In de blauwe zone kan jemet een parkeerschijft twee uur staan. Dit geldt voor ma. t/m za. van 09.00 tot 17.00 uur en op koopavond (vrijdag) tot 19.00 uur. Op vrijdag is het i.v.m. de markt niet mogelijk om van 06.00 tot 18.00 uur in de blauwe zone te parkeren.
Gemeentehuis zijde: Het deel van het Binnenhof dat grenst aan het Gemeentehuis daar kan je zonder parkeerschijf gratis parkeren.