Zomerconcerten met Laurens van Rooyen

€ 4,95 korting per ticket

Deze unieke Zomerconcerten vinden plaats op 2 zaterdagen in juli en 1 zaterdag in augustus, in het Koetshuis op het prachtige landgoed ‘De Zadelhoff’ in Breukelen.

Laurens van Rooyen

Laurens van Rooyen is een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten. Zijn zomerconcerten in het sfeervolle Koetshuis van Stalhouderij de Zadelhoff in Breukelen zijn inmiddels legendarisch. Het Koetshuis heeft een unieke sfeer en akoestiek. Laurens speelt er graag op de prachtige vleugel, een Bösendorfer.

Je kunt genieten van een zeer gevarieerd programma met bekende en minder bekende composities en filmmuziek. Natuurlijk zal hij ook spelen uit zijn meest recente cd's  'And the music goes on’ en ‘Rhapsody in White Yellow &Blue. Na het concert is er de gelegenheid om de musicus persoonlijk te ontmoeten.

De zomerspecial van Laurens van Rooyen is een betoverend concert in Koetshuis aan de Vecht met aansluitend een Meet & Greet in de tuin met bubbels. Dit bijzondere Koetshuis kan niet meer dan 150 bezoekers herbergen. Wees er dus snel bij!!

Programma:

14:00 uur Ontvangst in Koetshuis met koffie/thee
14.30 - 15.35 uur Zomerconcert Laurens van Rooyen 
15.30 - 16.30 uur Einde concert + meet & greet met een glas prosecco

Waar en wanneer

Wij bieden tickets aan voor de zaterdagen 15 en 22 juli en 19 augustus (let op dat je de juiste datum kiest)

Stalhouderij De Zadelhoff
Zandpad 34a
3621 ND Breukelen

Aanvullende informatie

  • Dit ticket is inclusief koffie/thee na afloop van het concert een glas prosecco.
  • Je kunt vrij parkeren op het Landgoed.
  • De concerten zijn niet geplaceerd. Je kiest zelf een plaats.
  • Voor het uitvoeren van de dienstverlening ter plaatse kan de ANWB persoonsgegevens verstrekken aan de partner waarmee wordt samengewerkt.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Stalhouderij De Zadelhoff te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.