Amazing Christmas Special met Laurens van Rooyen

€ 5,50 korting per ticket

Een betoverend Kerstconcert in Koetshuis aan de Vecht met aansluitend een Meet & Greet in de Wintertuin met bubbels en heerlijke hapjes.

Laurens van Rooyen

Laurens van Rooyen is een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten. Zijn zomerconcerten in het sfeervolle Koetshuis van Stalhouderij de Zadelhoff in Breukelen zijn inmiddels legendarisch. Op veler verzoek organiseert hij dit jaar daarom in december op deze  locatie een Christmas Special met begeleiding van orkest o.l.v. Maurice Luttikhuis en zang van Esther Pierweijer en een kinderkoor. Het Koetshuis heeft een unieke sfeer en akoestiek. Laurens speelt er graag op de prachtige vleugel, een Bösendorfer.

Amazing Christmas Special met Laurens van Rooyen is een betoverend Kerstconcert in Koetshuis aan de Vecht met aansluitend een Meet & Greet in de Wintertuin met bubbels en heerlijke hapjes. Dit bijzondere Koetshuis kan niet meer dan 150 bezoekers herbergen. Wees er dus snel bij!!

Programma:

15:30 uur Ontvangst met koffie en thee
16:15 uur Start concert
17:30 uur Einde. Bubbels en hapjes in Wintertuin
19:00 uur Afsluiting

Waar en wanneer

Wij bieden tickets aan voor zaterdag 10 december, zondag 11 december, woensdag 21 en donderdag 22 december 2022. (let op dat je tickets voor de juiste datum besteld)

Stalhouderij De Zadelhoff
Zandpad 34a
3621 ND Breukelen

Aanvullende informatie

  • Dit ticket is inclusief koffie/thee met iets lekkers en na afloop van het concert zijn er bubbles en heerlijke hapjes.
  • Je kunt vrij parkeren op het Landgoed.
  • De concerten zijn niet geplaceerd. Je kiest zelf een plaats.
  • Voor het uitvoeren van de dienstverlening ter plaatse kan de ANWB persoonsgegevens verstrekken aan de partner waarmee wordt samengewerkt.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Amazing Christmas Special met Laurens van Rooyen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.