The Star Wars Suite

€ 10,- korting

Ruim 130 muzikanten maken dit najaar een ode aan de Star Wars muziek tijdens een unieke concertreeks.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor de The Star Wars Suite 

Een ode aan de Star Wars muziek

Meer dan 130 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. Het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv vertolkt onder leiding van dirigent Raymond Janssen de wereldberoemde soundtracks uit de Star Wars films. Ze worden daarbij ondersteund door het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ en combineren de nummers tot een stralend geheel. Zeker in deze turbulente tijden is het uniek dat beide gezelschappen voor een exclusieve tournee naar Nederland komen. Heroïsche en explosieve stukken worden tijdens deze concertreeks afgewisseld met verheven muziek. The Star Wars Suite was in 2018 en 2019 reeds met groot succes in Nederland te horen en komt op veler verzoek daarom nu terug voor een reprise.

Waar en en wanneer

The Star Wars Suite is te bewonderen in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen op 4 december om 15:00 en in het World Forum Theater in Den Haag op 22 december 19:30 uur

De voorstelling duurt ongeveer 130 minuten en is inclusief pauze.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel hier jouw ticket voor de The Star Wars Suite 

Ticketverkoop

Wij bieden tickets aan voor The Star Wars Suite met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)). De korting is al in de gegeven prijs verwerkt.

Bereikbaarheid

Het World Forum Theater in Den Haag is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. World Forum Theater beschikt over een eigen parkeergarage, direct onder en aangrenzend aan het theater. Het tarief per uur is € 3,75, een dagkaart (12 uur) kost € 14,-.

Check hier de bereikbaarheid van Parkstad Limburg Theaters.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.