Gelderpop

€ 5,- korting

Op 2 juli keert Gelderpop terug met een nieuwe editie!

Hét zomerfestivalfestival van Gelderland kenmerkt zich door de mix tussen grote nationale namen en lokale artiesten die samen te zien zijn verdeeld over 3 podia. Met daarnaast een uitgebreid aanbod aan foodtrucks & wateractiviteiten zoals suppen en wakerskiën is er voor ieder wat wils!

Hoofdpodium

Artiesten zoals Chef'Special, DI-RECT, Miss Montreal, Kraantje Pappie, RONDÉ en Band with Benefits zullen te zien zijn op het hoofdpodium. 

De Heldentent

In de Heldentent zullen onder andere de volgende artiesten te zien zijn, FeestDJRuud, Poke, Dyna, La Fuente, Outsiders, Isaxbonvineas & Runny Rem, Tim van Leijenhorst, De Bouwmeester, Boqqers en Stngh.

Aanvullende ticketinformatie

 • Gelderpop is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar en hanteert hier een strikt beleid in.
 • Neem een geldig ID-bewijs of paspoort mee, aan de entree kan hierom gevraagd worden.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
 • Er is voldoende parkeergeledenheid op het recreatiegebied. Een parkeerticket koop je hier of (enkel met pin) bij de ingang van het parkeerterrein.
 • Doordat het festivalterrein dicht bij Station Barneveld Noord is gelegen is het zeer makkelijk om per OV af te reizen naar Gelderpop. 
 • Vanaf Station Barneveld Noord rijden gedurende de hele dag vanaf 11:30 speciaal ingezette pendelbussen van en naar het festivalterrein. Deze pendeldienst duurt slechts 5 minuten. Een pendelbusticket koop je hier! 

  Tijden dat de bussen heen rijden: 11:30 tot 18:00
  Tijden dat de bussen terug rijden: 22:00 tot 01:00

 • Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig waar je je spullen veilig kunt opbergen! Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9,- (grote locker) huur.

 • Op Gelderpop kun je munten kopen die als betaalmiddel gelden voor eten en drinken op het terrein. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.