Festival Strand

€ 5,- korting

Vier de zomer op 27 augustus in Utrecht met BLØF, Clouseau, RONDÉ en meer!

Vier de zomer in Utrecht met BLØF, Clouseau, RONDÉ en meer! Geniet op 27 augustus 2022 van de zomerzon, ijskoude cocktails en de beste (live)muziek. Ook ontdek je tal van tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt, het wijnterras en de foodboulevard.

Hoofdpodium

Artiesten zoals BLØF, Clouseau, The Dirty Daddies, Wulf, Son Mieux, RONDÉ en Barend & van Breukelen zullen te zien zijn op het hoofdpodium. 

Strandtent

In de Strandtent zullen onder andere de volgende artiesten te zien zijn, La Fuente, Gegor Salto, Kim Kaos, Nanna Osé, Charmes, DJ Rose, Dennis van der Geest en DJ Deugniet. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Festival Strand is te bezoeken vanaf 18 jaar.
  • Neem een geldig ID-bewijs of paspoort mee, aan de entree kan hierom gevraagd worden.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Bekijk alle informatie over de bereikbaarheid van Festival Strand hier.
  • Er rijden speciale pendelbussen van en naar Festival Strand. De opstaphalte is bij Station Leidsche Rijn. Je kan vanaf het station de bordjes naar de halte volgen. De pendelbussen zijn van Pauw Vervoer. Een retourticket kost €7,50 en bestel je online. Je kan deze ook in de bus zelf aanschaffen op 27 augustus. Dan betaal je €10,- voor een ticket. De bussen rijden op zaterdag vanaf 11.30.
  • Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig waar jij je spullen veilig kunt opbergen! Je betaalt hiervoor €8,- (medium locker) of €10,- (grote locker) huur.
  • Op Festival Strand kun je munten kopen voor eten en drinken op het terrein. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.