Misfit de Musical

20% korting

De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflix serie en filmhit Misfit naar het theater in een compleet eigen musical!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Misfit de Musical 

Het verhaal

Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze tot ‘Misfit’, een buitenbeentje bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Misfit de Musical 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Misfit de Musical in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Misfit de Musical met 20% voordeel per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203.
  • Doelgroep 9+
  • Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie of sluiten zij later aan. Hiervoor kun je deze pagina in de gaten houden.
  • De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten. De voorstelling heeft geen pauze.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.