Kerstcircus Ahoy geannuleerd

Het uitje Kerstcircus Ahoy kan geen doorgang vinden vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. De leden die reeds tickets hebben gekocht voor dit uitje worden persoonlijk benaderd.

Kerstcircus Ahoy

Kerstcircus Ahoy viert haar 50e verjaardag met een onvergetelijke show voor jong en oud.

Komt dat zien, komt dat zien!

Kerstcircus Ahoy haar 50e verjaardag. Maak de feestdagen nog specialer met een bezoek aan het klassieke circus voor jong en oud. Internationale circusartiesten schitteren in de Rotterdamse piste om het hooggeëerd publiek een onvergetelijke show te presenteren. Geniet naast de grappen en grollen van de doldwaze clown en de spectaculaire stunts van de acrobaten, van leuke attracties en volop lekkers te eten en te drinken. Bijzonder is ook dat al 50 jaar lang, een live orkest de artiesten begeleidt. Dit zorgt voor een ongekende ambiance, dat is waarom Kerstcircus Ahoy al decennialang een begrip is.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Kerstcircus AHOY voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Ticketprijs is inclusief servicekosten.
  • Vooraf reserveren is verplicht.
  • Voucher is geldig voor 1e Rang toegangskaarten (Tribune). Deze worden automatisch geselecteerd.
  • Rolstoel- en begeleiderplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren via Ticketmaster 0900-3001255 (beperkte beschikbaarheid).
  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis mits zij op schoot kunnen.

Coronamaatregelen Kerstcircus AHOY

De organisatie volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Zij houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond bij het organiseren van het evenement. Het Kerstcircus Ahoy valt onder 'evenementen met vaste zitplaats'. Bezoekers moeten een bewijs kunnen laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19 : Veiligheid - Rotterdam Ahoy.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.