JungleBoek de Musical

20% korting

Laat je meevoeren in JungleBoek: de familiemusical over avontuur en vriendschap! Van Theater Terra, de makers van De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en De Tovenaar van Oz.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor JungleBoek de Musical 

Het verhaal

Mowgli groeit op midden in de jungle, bij een familie van wolven. Met zijn vrienden Baloe de beer en Baghiera de panter beleeft hij avonturen in de wirwar van tropische bomen en planten. Hij leert jagen en de taal van de dieren spreken. Dan verschijnt Shier de tijger, die achter hem aan zit. Tijd voor Mowgli om voor eens en voor altijd uit te maken wie de koning van de jungle is!

Na de voorstelling mag iedereen met Mowgli op de foto!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor JungleBoek de Musical 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor JungleBoek de Musical in samenwerking met ticketplatform NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor JungleBoek de Musical met 20% voordeel per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm). 

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via NTK tel: 0900-9203.
  • Doelgroep 6+
  • Het staat theaters vrij om mee te doen aan een ANWB aanbieding. Indien het theater van jouw voorkeur er niet tussen staat, hebben zij besloten niet mee te doen aan deze kortingsactie of sluiten zij later aan. Hiervoor kun je deze pagina in de gaten houden.
  • De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten. De voorstelling heeft geen pauze.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.