Assepoester De Musical

20% korting per ticket!

Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Het verhaal

Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij alle klussen doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp krijgen een uitnodiging, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was.

Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical van Van Hoorne Entertainment, een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Doe mee met de verkleedwedstrijd!

Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Waar en wanneer?

Wij bieden tickets met korting aan voor de volgende voorstellingen:

* 19 maart 2023 | 14:00 uur | Theaterhotel Almelo

* 13 mei 2023 | 13:30 uur | Schaffelaartheater Barneveld

Tickets kopen voor één van bovenstaande voorstellingen kun je doen via deze link:

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Assepoester De Musical 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor 'Assepoester De Musical' in samenwerking met ticketplatform Eventim en NTK. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim of NTK. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Assepoester De Musical met 20% korting per ticket. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)) of NTK (0900-9203 (€ 0,45 pm)

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330 of via NTK tel: 0900-9203
  • Doelgroep 4+
  • De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. De voorstelling heeft geen pauze.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het desbtreffende theater te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels