The Lion King

Bestel tickets met 30% voordeel voor The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen

Beleef samen het gevoel van The Lion King.

Koning der Musicals

Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen.
Deze Koning der Musicals is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Onbeschrijflijk mooi verhaal

Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.

Overtreffende trap van musical

Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. De Koning der Musicals mocht in Nederland al meer dan anderhalf miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical.

Overnachten

Wil je je avondje uit compleet maken? Combineer dan de theatervoorstelling met een overnachting in Scheveningen. Reserveer nu het 2-daagse musicalarrangement The Lion King. Onder andere een theaterticket, pauzearrangement, driegangendiner, ontbijtbuffet en entree tot het Holland Casino zijn inbegrepen.

Zodra je in het bestelproces zit, heb je de mogelijkheid om extra opties te kopen bij je ticket. Denk hierbij aan appeltaart + drankje, een hoofdgerecht. Je ziet de korting (van het horecapakket) die bij je lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven. Hoe langer je lid bent, hoe meer korting!
Op zondagen kan er na afloop van de voorstelling van 16:00 uur gedineerd worden, eerder is helaas niet mogelijk.

Let op:

  • Geldig op de 1e t/m 4e rang
  • Incl. garderobe en € 5,00 servicekosten per ticket
  • Prijzen variëren per voorstelling, wij communiceren vanaf prijzen