The Lion King

30% voordeel

Nog maar negen weken te zien! Beleef samen Disney's The Lion King.

Speciaal voor ANWB leden extra premium stoelen beschikbaar voor de maand mei.

The Lion King stopt echt!

The Lion King stopt definitief op 21 juli! De best bezochte musical in Nederland ooit speelt zijn laatste maanden in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit is echt je laatste kans op een blijvende herinnering samen met je familie of vrienden. Mis dit niet, boek nu!

Blijvende herinnering

Het Nederlandse theaterpubliek sloot de Leeuwenkoning voorgoed in hun hart en bekroonde de show twee keer met de Publieksprijs 'Beste Musical'. Het grootste theater succes van Nederland ga je zeker de komende tien jaar niet meer meemaken. Pak nu je kans om nog één keer samen te genieten van de Koning der Musicals!

Overnachten

Wil je je avondje uit compleet maken? Combineer dan de theatervoorstelling met een overnachting in Scheveningen. Reserveer nu het 2-daagse musicalarrangement The Lion King. Onder andere een theaterticket, pauzearrangement, driegangendiner, ontbijtbuffet en entree tot het Holland Casino zijn inbegrepen.

Zodra je in het bestelproces zit, heb je de mogelijkheid om extra opties te kopen bij je ticket. Denk hierbij aan appeltaart + drankje, een hoofdgerecht. Je ziet de korting (van het horecapakket) die bij je lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven. Hoe langer je lid bent, hoe meer korting!
Op zondagen kan er na afloop van de voorstelling van 16:00 uur gedineerd worden, eerder is helaas niet mogelijk.

Let op:

  • Geldig op de 1e t/m 4e rang en premium stoelen
  • Prijzen variëren per voorstelling, wij communiceren vanaf prijzen