advertentie

The Bodyguard

Utrecht
 
(100 beoordelingen)
The Bodyguard  4,65100


  • alttekst

Na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers, nemen wij met trots afscheid van The Bodyguard!

Helaas moet deze hitsensatie stoppen en is verlenging écht niet meer mogelijk. De publieksfavoriet die je niet mag missen, is nog maar een paar weken te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek snel voordat het te laat is!

Wereldhits
Voor de winnaar van 3 musical awards valt het doek binnenkort definitief, dus boek snel je kaarten en geniet nu het nog kan van alle wereldhits van Whitney Houston waaronder 'I will always love you' en 'I wanna dance with somebody'. Je hoort ze in de originele Engelstalige versie.

Sterrencast
The Bodyguard STOPT definitief op 16 juli! Geniet voor het laatst van de sterrencast met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Feel the heat with somebody... en boek nu het nog kan!

Let op: Tickets voor The Bodyguard zijn helaas niet meer te bestellen via de ANWB.


Kenmerken van The Bodyguard
Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep volwassenen, Theater-/muziekfestivals
The BodyguardJongeren (15 - 21)SeniorenGroep volwassenenTheater-/muziekfestivals

Klantenbeoordeling The Bodyguard

 
(100 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Waardering
- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenjosla, 19 juli 2017 Stel
in 1 woord geweldig!!!!


laatste voorstelling en we hebben genoten

Vincent Jansen, 19 juli 2017 Groep
The Bodyguard


De voorstelling gezien op donderdag 13-07-2017. In één woord GE-WEL-DIG! Vond het zo gaaf om het nog een keer te willen zien, echter was zondag 16-07-2017 de aller laatste voorstelling. Afstand Landgraaf - Utrecht...afstand is relatief :-)

fam schepers, 18 juli 2017 Stel
wat een geweldige ervaring


het was in een woord GEWELDIG we hebben ontzettend genoten het was de moeite waard om uit het zuiden (Kerkrade)naar Utrecht te rijden

teuling, 17 juli 2017 Stel
fantastisch


genoten van muziek, zang en dans geweldig

luytentjes, 17 juli 2017 Gezin
Super allerlaatste voorstelling!!!


Wat hebben wij (dochter en ik) genoten van deze laatste voorstelling!!! Je voelde de emotie van de cast en crew door de zaal gaan. Een gedeelte cast/crew zaten in de zaal te kijken en daardoor kwamen er extra ontladingen tijdens de show. Een geweldig decor, techniek en orkest!!! Dans, zang, spel alles viel goed op z'n plek. Ook zeer genoten van het jongetje dat deze avond Fletcher mocht spelen. Hij hield zich goed staande in het 'geweld', zeker qua dans!!!
Toon meer resultaten


Tickets voor The Bodyguard zijn helaas niet meer te bestellen via de ANWB.Prijzen niet bekend

Prijzen en tickets

Prijzen niet bekend

Praktisch