't Veluws Zandsculpturenfestijn

10% korting

Kom de bijzondere zandcreaties bewonderen bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen!
Land van ANWB ZILVER

Overal zand

't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen is het grootste zandsculpturenevenement van Nederland. Vergaap je zowel buiten als in het overdekte gedeelte, aan de indrukwekkende zandcreaties. 

Onze Vaderlandsche Geschiedenis

Het thema van 't Veluws Zandsculpturenfestijn 2022 is 'Onze Vaderlandsche Geschiedenis'. Sta oog in oog met de hunebedbouwers, de Batavan en de Romeinen. Zie hoe men woonde en werkte in de Middeleeuwen, hoe men handel dreef in Hanzesteden en wordt zelf onderdeel van de Beeldenstorm. Naast de zandsculpturen is er een tuin aangelegd en zijn er vele unieke diorama's die de geschiedenis laten zien. De geschiedenis wordt bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn op een verrassende manier uitgebeeld. Een leerzaam dagje voor jong en oud!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen tot en met 5 jaar ontvangen gratis entree, zij hebben geen ticket nodig.
  • Je hebt tot één uur de tijd om je bij de kassa te melden. Het uur gaat in vanaf het gekozen tijdslot. Wij vragen je vriendelijk om je daar aan te houden, om zo onnodige drukte bij de kassa te voorkomen.
  • 't Zandsculpturenfestijn is rolstoeltoegankelijk.
  • Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
  • 't Zandsculpturenfestijn beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je gratis parkeren.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.