Maatregelen coronavirus Stromma

Stromma volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Stromma

Tot € 20,- korting

Bewonder Amsterdam vanaf het water met een rondvaart over de grachten.

Vaar door de Amsterdamse grachten en langs diverse bezienswaardigheden met één van de rondvaarten van Stromma. Stap aan boord en luister via een audiotour naar bijzondere verhalen over de hoofdstad. De boot vaart onder andere langs oude pakhuizen, het Anne Frank Huis en onder de magere brug over de Amstel. Je hebt rustig de tijd om het unieke uitzicht te bewonderen. Amsterdam is op zijn mooist vanaf het water.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket van ANWB vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Stromma. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket van ANWB staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De boten van Stromma zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen. 

Coronamaatregelen Stromma

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.