advertentie

Strand Nulde

Putten
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 


Befaamd recreatiestrand aan Neerlands voormalige binnenzee, nu het Nuldernauw

Recreatiegebied Strand Nulde, beheerd door RGV, biedt voor ieder wat wils! Nulde-Horst bestaat als recreatiegebied sinds eind jaren zestig. Rijksweg 28 scheert erlangs, dus goed bereikbaar (afslag 10). Zandstranden met speelvoorzieningen, watersportfaciliteiten, kiosken. Er zijn geregeld bijzondere evenementen. Verder een jachthaven, een surfcamping en een hotel. Alles goed bewaakt en verzorgd. laat dat maar aan RGV over. Honden mogen van 16 sept tot 1 mei loslopen en zwemmen. De rest van het jaar: geen honden! PS: gebiedsfolder te downloaden van rgv.nl.


Kenmerken van Strand Nulde
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Speeltuinen, Recreatiegebieden
Strand NuldeGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)SpeeltuinenRecreatiegebieden

Klantenbeoordeling Strand Nulde

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Parkeren hoogseizoen € 5,-, laagseiz. € 2,-Parkeren hoogseizoen € 5,-, laagseiz. € 2,-

Gratis entree

Parkeren hoogseizoen € 5,-, laagseiz. € 2,-

Praktisch


Suggesties


Geen foto

Griftsteede

Utrecht
(0 beoordelingen)
Griftsteede ligt vlakbij de binnenstad van Utrecht. Of je nu jong bent of oud, er is bij Griftsteede vast een natuur- en milieuactiviteit die bij jou past. De activiteiten zijn gratis, tenzij anders staat aangegeven.
Geen foto

Recreatiepark het Rosarium

Doorn
(0 beoordelingen)
Recreatiepark Het Rosarium is opgericht in 1967 en dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II. Hij woonde van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn.
Geen foto

Stadspark Berg & Bos

Apeldoorn
(0 beoordelingen)
Stadspark aan de rand van Apeldoorn en het Veluwse heuvellandschap
Geen foto

Vroege vogelbos

Almere
(0 beoordelingen)
Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met een theeschenkerij, schaapskooi met schaapskudde, een mooie houten speeltuin en een bostuin.