Storyworld

Tot € 2,- korting

Bij Storyworld ontdek je alle geheimen van strips, animatie en games!

Verhalen vertellen

Bij Storyworld ontdek je alle geheimen van grote verhalenvertellens. Nederlandse en internationale successen op het gebied van strips, animatie en games onthullen deze geheimen voor je. Tevens leer je alles over storytelling en waarom dat tegenwoordig zo belangrijk is. De makers van deze beeldverhalen betoveren miljoenen lezers, kijkers en gamers wereldwijd. Dus kom naar het jongste, stoerste én leukste museum van Nederland en bewonder het maakproces hiervan.

Van Asterix tot aan Aladdin

In de collectie vind je originele schetsen, storyboards, handgemaakte modellen, filmcellen en concept art. En ga zelf aan de slag! Met de interactieve installaties creëer je je eigen superheld, maak je je eigen stop-motion en programmeer je zelf een game!

Spotlight: weekblad Donald Duck

Weekblad Donald Duck staat in de spotlights tot en met 30 oktober. Hier kun je het maakproces van het weekblad Donald Duck bewonderen.

Forum Groningen

Strip-, animatie en gamemuseum Storyworld is leuk voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar oud en te bezoeken op de zesde verdieping van het Forum Groningen, een spectaculair fonkelnieuw publieksgebouw middenin de historische Groninger binnenstad. In het Forum vind je naast Storyworld ook grote internationale exposities, vijf prachtige filmzalen, de stadsbibliotheek, een Smartlab, horeca en een dakterras met meesterlijk uitzicht over Stad en Ommeland.

Let op: ticket is pas geldig na verzilveren vouchercode

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Verzilver vervolgens de vouchercode van het ANWB Ticket bij Storyworld voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om de codes te verzilveren: verzilveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je de vouchercode kunt verzilveren. Doe dit zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een gratis ticket aan te schaffen.
  • Je ontvangt tijdens je bezoek een gratis Donald Duck-sticker naar keuze én een originele Donald Duck-kleurplaat.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Storyworld is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Laat van te voren weten dat je komt, dan kunnen de medewerkers daar rekening mee houden en je toegang geven via de lift. Meer informatie over de toegankelijkheid vind je op de website van Forum Groningen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij parkeergarage Forum aan de Schoolstraat 16.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.