Maatregelen coronavirus Spido Havenrondvaart

Spido Havenrondvaart volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Spido Havenrondvaart

Tot € 2,- korting

Spido verwelkomt je graag aan boord voor een ontdekkingstocht door de havens van Rotterdam.

De haven van Rotterdam is één van de grootste zeehavens ter wereld. Met Spido vaar je tussen het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen door de haven heen. Terwijl je in beeld en geluid geïnformeerd wordt, vaar je langs werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 
Bewonder ook de indrukwekkende skyline van Rotterdam met haar imposante gebouwen. Vaar onder de Erasmusbrug door en bekijk het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, het stoomschip Rotterdam.

Praktische informatie

  • De havenrondvaart duurt 75 minuten en is voorzien van een heldere uitleg.
  • Je wordt in beeld en geluid volledig geïnformeerd over de vaarroute.
  • Het schip is rolstoelvriendelijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Spido Havenrondvaart voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.

Op het ticket van ANWB staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar in verband met het coronavirus dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Spido.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.

Coronamaatregelen Spido Havenrondvaart

Geopend vanaf: 01 juli 2020
Sanitaire voorzieningen Geopend, met extra hygiënemaatregelen.
Bijzonder: Er wordt aan de hand van de reserveringen een vaste tafelindeling gemaakt. Maximaal 4 personen per tafel.
Overige maatregelen:  https://www.spido.nl/nieuws

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Spido Havenrondvaart met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Rotterdam voor je geselecteerd. Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.