Maatregelen coronavirus Spido

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Spido volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Spido

Tot € 2,- korting

Spido verwelkomt je graag aan boord voor een ontdekkingstocht door de havens van Rotterdam.

De haven van Rotterdam is één van de grootste zeehavens ter wereld. Met Spido vaar je tussen het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen door de haven heen. Terwijl je in beeld en geluid geïnformeerd wordt, vaar je langs werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 
Bewonder ook de indrukwekkende skyline van Rotterdam met haar imposante gebouwen. Vaar onder de Erasmusbrug door en bekijk het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, het stoomschip Rotterdam.

Praktische informatie

  • De havenrondvaart duurt 75 minuten en is voorzien van een heldere uitleg.
  • Je wordt in beeld en geluid volledig geïnformeerd over de vaarroute.
  • Het schip is rolstoelvriendelijk.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Spido Havenrondvaart voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket van ANWB staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar in verband met het coronavirus dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Spido.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij de Erasmusgarage, APCOA Scheepvaartkwartier garage, bij een P+R of op straat kentekenparkeren. 

Coronamaatregelen Spido

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.