Speelboerderij 't Klok 'Uus

Klok ‘Uus bestaat uit een binnen- en buitenspeeltuin.

‘Klok'uus is door ANWB bekroond tot het leukste uitje van Zeeland 2021’ 

Terwijl de kinderen lekker spelen, geniet je als (groot)ouders van een heerlijk hapje of drankje in het sfeervolle restaurant of zonnig terras. De speeltuin heeft zowel binnen als buiten een uitgebreid aanbod aan klimtoestellen en attracties. Leuk voor elke leeftijd. Zo is er een groot touwenparcours, bungeetrampoline, glijbanen, skelterbaan, peuterspeeltuin en nog veel meer. Helemaal in boerenthema. Je waant je dus echt in een boerenspeelschuur. In de zomer vind je meerdere springkussens en veel waterattracties. Daarnaast zijn er leuke, originele activiteiten voor jong en oud. Zo is er een outdoor Lasergame (gamification), Archery Tag, Gelly Ball, boerengolf of je kan touren met een stoere e-scooters en solexen door Zeeland! 

Zij regelen alles! Verhuur van de voertuigen, prachtige routes en een gebakje voor onderweg. Ook kan je de tour leuk combineren met een heerlijke, verse lunch of diner bij Klok’uus. En goed nieuws: tegenwoordig zijn er ook kinderzitjes, waardoor kinderen veilig mee op pad kunnen. Een echt uitje voor het gezin dus! Ook zijn er e-choppers met verlengde zadels voor kinderen t/m 18 jaar, dus zij kunnen ook gezellig mee.

In het restaurant geniet je van diverse verrassende gerechten die met passie worden klaargemaakt. Er worden verse en heerlijke gerechten bereidt van streekproducten. Ook is er een speciale kinder menukaart! Natuurlijk zijn er ook glutenvrije, vegetarische en veganistische mogelijkheden. Naast gezinnen is Klok'uus dé bestemming voor een bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag of kinderfeestje!