Plopsaland De Panne

Tot € 10,- korting

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

Ontdek vanaf deze zomer het gloednieuwe indoorthemagebied Circus Bumba!

Ontdek Plopsaland De Panne en gil de longen uit je lijf op Europe’s Best New Coaster: The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze unieke coaster ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Ontdek dit en meer dan 50 andere indoor- en outdoorattracties in het populairste pretpark van België.

Voor kleine avonturiers en grote daredevils

In het overdekte Mayaland, kunnen de allerkleinsten bij slecht weer terecht voor eindeloos veel Plopsa-plezier. Bovendien leren ze de verkeersregels kennen in het Verkeerspark en dit onder streng toezicht van De Buurtpolitie. Ontdek de wereld van Tik Tak vanuit één van de kleurrijke bootjes in de gloednieuwe waterattractie of ontdek het magische Bos van Plop tijdens een heerlijk boottochtje. Mag het allemaal iets avontuurlijker? Kom samen met Mega Mindy het kwaad bestrijden en vang samen boeven op De Vliegende Fietsen!

Toch nood aan wat meer spanning? Betreed op eigen risico het mysterieuze Huis Anubis en verdwaal in de geheime gangen om vervolgens met een snelheid van 90 km/u een hoogte te bereiken van meer dan 30 meter. Achteraf neemt Halvar je graag mee op De Grote Golf, die je van links naar rechts langs scherpe rotsen sleept. Duik terug de geschiedenis in en ontdek een prehistorisch landschap vol dino’s tijdens een rit op de DinoSplash. Nood aan nòg meer kriebels? Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride, de alombekende houten achtbaan in Plopsaland De Panne. In de #LikeMe Coaster ga je op een muzikaal avontuur samen met Caro, Camille, Vince en Yemi van #LikeMe! Bereid je voor op een spannende achtbaanrit op de tonen van de bekendste #LikeMe-hits. Wil jij het park vanop afstand bekijken? Waag je aan een duizelingwekkende vlucht op 70 meter hoogte in de Nachtwacht-Flyer!

Naast de vele attracties ontmoet je in Plopsaland De Panne ook al jouw favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba & Maya De Bij. Zij verwelkomen je met alle plezier tijdens onvergetelijke Meet&Greets, spetterende optredens en betoverende events.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Plopsapark de Panne is rolstoelvriendelijk. Rolstoelen worden, mits tijdige gereserveerd en minstens 48 uur op voorhand, gratis ter beschikking gesteld aan de infobalie. Op voorhand te reserveren via info@plopsa.be
  • Betaald parkeren voor € 15,00. Tickets zijn te koop bij de kassa of vooraf online op de website van Plopsaland De Panne.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsaland De Panne, met uitzondering van blindengeleidehonden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Plopsaland De Panne te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.