Let op: tickets Plopsaland de Panne pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Plopsaland de Panne volgt de richtlijnen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Plopsaland De Panne

Tot € 5,- korting

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

Een overgetelijk dagje uit voor de hele familie!

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. 

Voor de echte waaghalzen

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf. Tip: stap in de nieuwste attractie DinoSplash en vaar door een prehistorisch landschap met vulkanen en lavastromen waar bewegende dinosaurussen je op de hielen zitten! De nieuwste attractie is The Ride to Happiness by Tomorrowland en is uniek in Europa. Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven in deze betoverende extreme spinning coaster waarbij je maar liefst vijf keer over de kop gaat!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Plopsaland De Panne. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor te reserveren.
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang.
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Betaald parkeren voor € 12,50. Tickets zijn te koop bij de kassa.

Coronamaatregelen Plopsaland De Panne

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Belgische regering. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken