Plopsaland De Panne

Tot € 11,- korting

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in Plopsaland De Panne!

Een overgetelijk dagje uit voor de hele familie!

Kabouter Plop, Samson & Marie, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. 

Voor de echte waaghalzen

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf. Tip: stap in de attractie DinoSplash en vaar door een prehistorisch landschap met vulkanen en lavastromen waar bewegende dinosaurussen je op de hielen zitten! De nieuwste attractie is The Ride to Happiness by Tomorrowland en is uniek in Europa. Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven in deze betoverende extreme spinning coaster waarbij je maar liefst vijf keer over de kop gaat!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen
  • De lengte van kinderen met een kinderticket (tussen 85 cm en 1 meter) wordt gemeten bij de ingang
  • Senioren (70+) dienen hun identiteitskaart te tonen bij de ingang
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen
  • Plopsapark de Panne is rolstoelvriendelijk. Rolstoelen worden, mits tijdige gereserveerd en minstens 48 uur op voorhand, gratis ter beschikking gesteld aan de infobalie. Op voorhand te reserveren via info@plopsa.be
  • Betaald parkeren voor € 12,50-. Tickets zijn te koop bij de kassa of vooraf online
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Plopsaland De Panne, met uitzondering van blindengeleidehonden

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.

Klik hier voor een overzicht van alle Plopsa parken