Klimbos Gooi-Eemland

Tot € 2,- korting

Klimbos Gooi-Eemland is een waar klimparadijs!
Land van ANWB BRONS

Klimbos Gooi-Eemland

In Lage Vuursche, gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, vind je Klimbos Gooi-Eemland. Uniek aan deze locatie is de tokkelroute over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring om daaroverheen te zweven!

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Lage Vuursche met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft tien verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot maar liefst 22,5 meter! Je hebt 3 uur om te klimmen en dus genoeg tijd om je helemaal uit te leven.
Ben jij een echte daredevil? Volg dan de grijze route en beleef de ultieme adrenalinekick: maak een vrije val en beland met de bungee in een gigantisch net!

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimbos Gooi-Eemland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • ANWB Tickets zijn niet geldig op feestdagen.
  • De juniorroutes zijn toegankelijk voor iedereen die minimaal 6 jaar oud is én 1.20m lang, voor de reguliere routes dien je minimaal 1.40m lang te zijn.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Alleen als je wil klimmen heb je een ticket nodig. Er is vrije toegang als je wil komen kijken.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.