Let op: tickets Klimbos Gooi-Eemland pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen voordat je tickets bestelt. Let op: het tickets is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Klimbos Gooi-Eemland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Gooi-Eemland

€ 2,- korting

Klimbos Gooi-Eemland is een waar klimparadijs!
Land van ANWB ZILVER

Klimbos Gooi-Eemland

In Lage Vuursche, gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, vind je Klimbos Gooi-Eemland. Uniek aan deze locatie is de tokkelroute over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring om daaroverheen te zweven!

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Lage Vuursche met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft tien verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot maar liefst 22,5 meter! Je hebt 3,5 uur om te klimmen en dus genoeg tijd om je helemaal uit te leven.
Ben jij een echte daredevil? Volg dan de grijze route en beleef de ultieme adrenalinekick: maak een vrije val en beland met de bungee in een gigantisch net!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een bezoekdag te reserveren bij Klimbos Gooi-Eemland. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie:

 • Ticket 1 persoon - vanaf 1.20m (junior - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket geeft toegang tot het Juniorbos: met 3 routes voor kinderen, volwassenen die met kinderen mee willen klimmen en voor klimmers die alleen op eenvoudige en lage routes willen. De minimale leeftijd voor een juniorroute is 7 jaar en je dient minimaal 1.20m lang te zijn.
  Let op: volwassenen die enkel klimmen op de juniorroutes mogen hiervoor een junior ticket aanschaffen.
 • Ticket ​1 persoon - vanaf 1.40m (regulier - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket biedt toegang tot alle 10 routes van Klimbos Gooi-Eemland. Je dient hiervoor een minimale lengte van 1.40 te hebben. 
  Let op: bij kinderen jonger dan 12 jaar moet een volwassene toezicht houden of mee klimmen. Dit is afhankelijk van de route.
 • Je reserveert enkel voor de klimmers: als je alleen wilt komen kijken, hoef je niet te reserveren of een ticket aan te schaffen. Je kunt als toeschouwer onder en langs de routes mee lopen om te kijken, aan te moedigen en om foto's te maken.
 • Met dit ticket mag je 3,5 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
 • De tickets zijn niet geldig op feestdagen.
 • Tijdens het boekingsproces kan je upgrades aan je klimuitje toevoegen, zoals consumpties. Daarnaast is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het klimbos.
 • Kledingadvies: stevige schoenen met goede grip en comfortabele kleding waarin je je goed kan bewegen. Klimbos Gooi-Eemland adviseert jonge klimmers bij warm weer om een t-shirt te dragen en geen hempje met dunne bandjes. De banden van de juniorgordel kan anders gaan snijden in de schouders.
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er gratis kluisjes aanwezig voor bezoekers.
 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het klimbos.
 • Je dient beide tickets geprint mee te nemen naar Klimbos Gooi-Eemland.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.