Let op: tickets LEGOLAND Discovery Centre pas geldig na reservering

Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. LEGOLAND Discovery Centre volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

ANWB Ledendag Legoland Discovery Centre

€4,75 korting plus een gratis drankje!

Speciaal voor de ANWB leden organiseert LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen de ANWB Ledendagen op 19, 20 en 21 november. Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin!
Land van ANWB

ANWB Ledendagen

Speciaal voor de ANWB leden organiseert LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen de ANWB Ledendagen op 19, 20 en 21 november – kom gezellig bouwen en maak als lid van de ANWB gebruik van de speciale aanbieding: toegang voor 13.50 p.p. inclusief Thee/koffie/caprisun. Verder bieden we de leden die met de auto komen 50% korting op parkeren in parkeergarage “Strand” op 10 minuten lopen van de attractie. Deze speciale kaarten zijn niet inwisselbaar op andere dagen of in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. 

Avontuur voor het hele gezin!

De LEGO® wereld is een avontuur voor het hele gezin. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad. Of bekijk MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes.

4D bioscoop

Kun jij de sterren in onze LEGO® 4D bioscoop aanraken?
Geniet van een 4D bioscoop ervaring, compleet in LEGO thema. Ervaar verschillende spectaculaire films met bijzondere effecten zoals regen, wind en zelfs sneeuw, allemaal onder één dak.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij LEGOLAND Discovey Centre voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoeft geen ticket voor te worden aangeschaft.
  • Het ANWB Ticket is inclusief een gratis kopje koffie/thee/caprisun.
  • Ontvang 50% korting op je parkeerkaart bij parkeergarage Strand (Zwolsestraat 426).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Volwassenen moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.