Maatregelen coronavirus Het Arsenaal

Het Arsenaal volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket(s) enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Het Arsenaal

€ 1,- korting

Het Arsenaal in het centrum van Vlissingen bestaat uit het grootste Piratenpark van Nederland en Zeelands grootste zeeaquarium!

Het Arsenaal in Vlissingen bestaat uit drie verdiepingen vol vermaak! Op de begane grond vind je de onderwaterwereld, op de eerste verdieping kan je klimmen en klauteren als een piraat en op de derde etage vind je maar liefst 300 jaar geschiedenis. Beklim ook de Arsenaal Toren, deze uitkijktoren op 45 meter hoogte geeft je namelijk een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

Onderwaterwereld

Sta oog in oog met een echte haai, aai de roggen en ga op avontuur in de onderwaterwereld en tropische zaal, met maar liefst vier grote aquaria. Probeer alle felgekleurde tropische vissen te tellen (het is onmogelijk!) en geef jouw handen een speciale behandeling in de Garra Rufa bak, de visjes poetsen jouw handen schoon! 

Het Piratenhol

Word een echte piraat en leer een schip te enteren, een kanon te vuren, en met een geweer te schieten. Doorsta jij de piratentest? Ga dan mee op avontuur op de scheepssimulator en kies met Zwartbaard het ruime sop en beleef je de wildste piratenavonturen.

Piratengeschiedenis

Leer hoe de piraten leefden en maak kennis met een aantal piraten uit het verleden. Ontdek vervolgens in de Touwslagerij van Michiel de Ruyter hoe touwen worden gemaakt. 

Met één entreebewijs bezoek je het gehele Arsenaal: de piratengedeeltes, de onderwaterwereld en de uitkijktoren! Met het ANWB-ticket ontvangen bezoekers een gratis piratenooglapje.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 2 uur, de 2 uur gaat in op het gekozen tijdstip.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen Het Arsenaal

Geopend vanaf: 25 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://arsenaal.com/veelgestelde-vragen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Het Arsenaal met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Vlissingen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.