Drouwenerzand Attractiepark

Het voordeligste pretpark van Europa!
Land van ANWB ZILVER

Bij Drouwenerzand is de toegang altijd inclusief alle attracties, vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Zo kun je heerlijk onbezorgd het park in en hoef je niet te zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje. 'Gesjouw' met tassen met koffie, thee en brood hoeft dus niet (mag wel). Een échte dag uit dus, met plezier voor iedereen!

De attracties en speeltoestellen bij Drouwenerzand Attractiepark zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die over de kop gaat, er is voor de hele familie van alles te beleven!

In 2018 werd het park uitgebreid met de Freak Out, een attractie voor de stoere jeugd die nergens voor terugdeinst. In 2019 zijn er nog twee nieuwe attracties bij gekomen: Dumbo en de Dierenmolen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Drouwenerzand Attractiepark: : bekijk alle accommodaties in Drenthe