Drouwenerzand Attractiepark

€ 1,25 korting

Het voordeligste pretpark van Europa!
Land van ANWB GOUD 2019 Leukste uitje van Drenthe

Bij Drouwenerzand is de toegang altijd inclusief alle attracties, vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Zo kun je heerlijk onbezorgd het park in en hoef je niet te zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje. 'Gesjouw' met tassen met koffie, thee en brood hoeft dus niet (mag wel). Een échte dag uit dus, met plezier voor iedereen!

De attracties en speeltoestellen bij Drouwenerzand Attractiepark zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die over de kop gaat, er is voor de hele familie van alles te beleven!

In 2018 werd het park uitgebreid met de Freak Out, een attractie voor de stoere jeugd die nergens voor terugdeinst. In 2019 komen er nog twee nieuwe attracties bij: Dumbo en de Dierenmolen.

Halloween

Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober èn woensdag 23 oktober, geopend van 13.00 - 21.00 uur. Het gehele park is gedecoreerd met pompoenen, strobalen, maisstengels, spookjes, skeletten, heksen en andere halloweendecoraties. Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.