Maatregelen coronavirus Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Speelland Beekse Bergen

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Met het hele gezin genieten

Kinderen beleven een heerlijke dag boordevol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen. In de verschillende attracties kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl je als ouder heerlijk bijkomt op het zandstrand.

Spelen in Speelland Beekse Bergen

Het is onmogelijk om je te vervelen in Speelland Beekse Bergen. Er zijn zoveel attracties, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Met attracties zoals de waverider, safari Buggybaan, trampolines, de Aquashuttle, minigolfbaan, waterfietsen, kidkarts en verkeersland heb je hier een hele dag plezier!

Spetterende waterpret 

Op het brede zandstrand kan je lekker spelen, zandkastelen bouwen of even uitrusten voordat je de speeltuin bezoekt. Met mooi weer kan je veilig zwemmen in het water en beleef je spetterende waterpret.

Coronamaatregelen Speelland Beekse Bergen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.