Maatregelen coronavirus Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Speelland Beekse Bergen

25% korting

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Met het hele gezin genieten

Kinderen beleven een heerlijke dag boordevol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen. In de verschillende attracties kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl je als ouder heerlijk bijkomt op het zandstrand.

Spelen in Speelland Beekse Bergen

Het is onmogelijk om je te vervelen in Speelland Beekse Bergen. Er zijn zoveel attracties, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Met attracties zoals de waverider, safari Buggybaan, trampolines, de Aquashuttle, minigolfbaan, waterfietsen, kidkarts en verkeersland heb je hier een hele dag plezier!

Spetterende waterpret 

Op het brede zandstrand kan je lekker spelen, zandkastelen bouwen of even uitrusten voordat je de speeltuin bezoekt. Met mooi weer kan je veilig zwemmen in het water en beleef je spetterende waterpret.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij WILDLANDS. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang.
    Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Speelland Beekse Bergen ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen

Coronamaatregelen Speelland Beekse Bergen

Geopend vanaf: 25 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Er zijn afhaalpunten geopend
Overige maatregelen: https://www.beeksebergen.nl/op-safari/corona

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Speelland Beekse Bergen met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Hilvarenbeek voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.