Speelland Beekse Bergen

25% korting

Beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen!

Met het hele gezin genieten

Kinderen beleven een heerlijke dag boordevol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen. In de verschillende attracties, op het strand en in het water kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl je als ouder heerlijk bijkomt op het zandstrand. 

Spelen in Speelland Beekse Bergen

Het is onmogelijk om je te vervelen in Speelland Beekse Bergen. Er zijn zoveel attracties, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Met attracties zoals de waverider, safari Buggybaan, trampolines, de Aquashuttle, minigolfbaan, waterfietsen, kidkarts en verkeersland heb je hier een hele dag plezier!

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Vakantiepark Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het overdekte Junglebad of ga vissen in het Victoriameer. Wie vangt de grootste vis? Op deze schitterende, bosrijke locatie hoef je je geen moment te vervelen.  

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Speelland Beekse Bergen voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het ticket is exclusief toegang tot Safaripark Beekse Bergen.
  • Kom je met de auto? Dan is een parkeerticket verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeerticket te bestellen.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.