Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht

Voor sommige uitjes heb je vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Ook bij uitjes waar een goede doorstroom mogelijk is, geldt deze maatregel in bijvoorbeeld de horecagelegenheden. Kijk naar de alinea “Coronamaatregelen” voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Of kijk op de website van het uitje voor informatie.

Sneeuwwitje de Musical

Bestel nu tickets en ontvang 20% korting!

Beleef de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje in het theater en na de voorstelling mag iedereen met Sneeuwwitje op de foto!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Sneeuwwitje de Musical 

Beleef de sprookjesachtige wereld van Sneeuwwitje in het theater, met deze compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra – bekend van Kikker! Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Het verhaal

De mooie prinses Sneeuwitje is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag in haar kasteel vertelt de Toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje moet de bossen invluchten. Daar vindt ze een nieuw leven bij zeven grappige en hardwerkende dwergen. De Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan haar nog redden...

Waar en wanneer

Vanaf september 2021 is Sneeuwitje te zien in de Nederlandse theaters bij jou in de buurt.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Sneeuwwitje de Musical 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Sneeuwwitje in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Als ANWB lid bestel je jouw tickets voor Sneeuwwitje met 20% korting. Mocht je tijdens het bestellen nog vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€ 0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Coronamaatregelen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs of kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.