Maatregelen coronavirus SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

SEA LIFE Scheveningen

20% korting

Sta oog in oog met haaien, roggen, zeesterren en nog veel meer bij SEA LIFE Scheveningen.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis langs de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren boven jouw hoofd zwemmen.

Speurtocht

Ga op speurtocht in SEA LIFE! Bij binnenkomst ontvangen kinderen een duikbril en duikboekje boordevol leuke opdrachten. In de schoolvakanties worden er extra kinderactiviteiten georganiseerd. 

Voerpresentaties

Aanschouw hoe de pinguïns genieten van hun visje, neem een kijkje de roggen en zie hoe de piranha's worden gevoerd met forel en/of wijting. Wist je dat otters dagelijks 20% van hun totale lichaamsgewicht eten?

SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.