Maatregelen coronavirus SEA LIFE Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

SEA LIFE Scheveningen

20% korting

Sta oog in oog met haaien, roggen, zeesterren en nog veel meer bij SEA LIFE Scheveningen.

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis langs de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren boven jouw hoofd zwemmen.

SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje op een regenachtige dag.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij SEA LIFE Scheveningen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang.
    Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van SEA LIFE ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen
  • De dagelijkse voederpresentaties vinden op dit moment geen doorgang om zo grote drukte op één plek te vermijden.

Coronamaatregelen SEA LIFE Scheveningen

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: nvt
Overige maatregelen: https://www.visitsealife.com/scheveningen/find/update/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan SEA LIFE Scheveningen met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Den Haag voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.