Veluwse Bron

De Veluwse Bron: een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren.

De Veluwse Bron, vlakbij Apeldoorn en Zwolle, ligt op een groot landgoed en biedt een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten. Het meer, dat hier en daar een diepte heeft van 10 meter, is het natuurlijke, rustgevende middelpunt van dit grote en veelzijdige wellnessresort met een gevarieerd aanbod aan sauna’s, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools.

Ceylon beleving

Waan jezelf in een andere wereld en ontspan tijdens de Ceylon beleving in een boeddhistische grottempel. Het complete ritueel duurt maar liefst 45 minuten en begint met een ontspannende klank- en wierooksessie. Vervolgens maakt een warme douche jouw huid klaar voor de Ceylon scrub van TREATMENTS®. Je mag zelf jouw lichaam hiermee scrubben en de wellness specialisten geven je bovendien een heerlijke scrubmassage op je rug en armen. Als afsluiter ontvang je een haarmasker met een kleine hoofdmassage. De heerlijke geur van Ceylon vult de grottempel en het kan niet anders dan dat je de ruimte ontspannen verlaat.
Om deel te nemen aan de Ceylon beleving dien je voor 16:00 uur aanwezig te zijn.

Badkledingdagen

Wil je liever in badkleding van de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten genieten? Dat kan! Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron.