Maatregelen coronavirus Thermen Berendonck

De ANWB Ledenweek van 30 maart tot en met 5 april kan in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan. Er komt geen nieuwe datum voor in de plaats. Leden die voor de ANWB Ledenweek tickets hebben gekocht, kunnen hun reservering wijzigen naar een nieuwe datum in de periode tot en met 31 augustus 2020. Deze leden hebben ondertussen via de mail meer informatie ontvangen. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Thermen Berendonck

Thermen Berendonck is het nieuwste wellnessresort van Nederland volledig gebouwd in Aziatische stijl.

ANWB Ledenweek - 30 maart t/m 5 april

De ANWB Ledenweek van 30 maart tot en met 5 april kan in verband met het coronavirus helaas niet doorgaan. Er komt geen nieuwe datum voor in de plaats. Leden die voor de ANWB Ledenweek tickets hebben gekocht, kunnen hun reservering wijzigen naar een nieuwe datum in de periode tot en met 31 augustus 2020. Deze leden hebben ondertussen via de mail meer informatie ontvangen.

Thermen Berendonck

Waan je in een beeldschoon paleis. Luxe, rust en ontspanningen wachten op je. Het resort is gevestigd in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

Quality Wellnessresorts

Geniet bij van wereldse wellness in Thermen Bussloo of de natuur in Thermen Soesterberg. Waan je in 1001 nacht sferen bij Thermen Berendonck of kom tot rust in de heerlijke thermaalbaden bij Thermen Bad Nieuweschans. Welk resort je ook kiest, de kwaliteit is vertrouwd.