Maatregelen coronavirus Thermae 2000

Thermae 2000 is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Thermae 2000

€ 10,- korting

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen.

Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Maak zeker ook een wandeling over het bijzondere blotevoetenpad. Geniet van een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat. 

Hotelovernachting

Wil je graag een nachtje blijven slapen? Boek dan ons Thermae 2000 arrangement met Hotelovernachting

Badkledingdag

Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht.
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via de website in de gaten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Thermae2000. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe, en via welke website, je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Er geldt een meerprijs van € 5,50 voor reserveringen in weekenden, vakanties, op feestdagen en geklede dagen.