Thermae 2000

Tot € 20,- korting

Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland! Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen.

Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Maak zeker ook een wandeling over het bijzondere blotevoetenpad. Geniet van een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat. 

ANWB week bij Thermae 2000

Van 8 februari tot en met 16 februari is het ANWB week bij Thermae 2000. Voor € 17,50 per persoon geniet je van een relaxt wellness dagje. Bestel tickets via de ANWB en reserveer een plekje met de code die op het ticket staat. Op het ticket staat uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.

Liever een andere datum?

Bestel dan de reguliere tickets met € 10,- korting.

Hotelovernachting

Wil je graag een nachtje blijven slapen? Boek dan ons Thermae 2000 arrangement met Hotelovernachting

Badkledingdag

Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17:00 uur) badkleding overal verplicht.
Elke donderdag is het ongeklede dag, waar je zowel in de sauna's als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Houd de actuele informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen via de website in de gaten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Reserveren is verplicht! Op het ticket staat uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.
Er geldt een meerprijs van € 5,50 voor reserveringen in weekenden, vakanties, op feestdagen en geklede dagen.