Let op: tickets Sanadome pas geldig in 2022

De tickets die nu te koop zijn, zijn bij Sanadome te reserveren vanaf 1 januari 2022. Kijk voor de beschikbaarheid voor de reservering op de website van Sanadome.

Sanadome

Tot € 5,- korting

Bij Sanadome in Nijmegen stroomt mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen.

Let op: met aangeschafte ANWB Tickets kan er pas vanaf 1 januari 2022 gereserveerd worden voor een bezoek aan Sanadome.

Maximaal ontspannen

Thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools, een mint- en stoomkamer en nog veel meer vind je bij Sanadome in Nijmegen. Hier kun je alle dagen van het jaar genieten van thermaal water uit eigen bronnen. Tijdens jouw bezoek kom je volledig tot rust en droom je even heerlijk weg. Ervaar zeker ook de kracht en weldaad van de verschillende kruidenbaden.

Groot aanbod

Sanadome beschikt over een prachtige Thermen met onder anderen zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, whirlpools, stoomkamer, comfortabele ligbedden in de mooie tuin en een groot thermaal buitenbad. In de Thermen is het elke dag badkledingdag.

Compleet genieten

Geniet van culinaire gerechten in één van de vier restaurants en op het terras. Maak jouw verblijf compleet en ontspan met één van de Beauty & Wellness behandelingen zoals massages, Hamam-, gezichts- en Duo behandelingen. Via de website van Sanadome kan je een reservering plaatsen voor één van de vier restaurants en/of de Beauty & Wellness behandelingen boeken.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Sanadome. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Wij hebben momenteel twee verschillende tickets in de verkoop:

  • Dagkaart - € 5,- korting - geldig voor een bezoek aan Sanadome van 9.00 tot 23.30 uur.
  • Avondkaart - € 3,50 korting - geldig voor een bezoek aan Sanadome van 17.00 tot 23.30 uur.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht.
  • Jouw ANWB-ticket is exclusief beauty- en wellnessbehandelingen. Sanadome adviseert je, indien gewenst, deze behandelingen tijdig te reserveren. Je kan de behandelingen via de website van Sanadome boeken.
  • Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Sanadome heeft een grote eigen parkeerplaats voor de deur. Er zijn geen elektrische oplaadpunten aanwezig op de parkeerplaats. De parkeertarieven zijn als volgt: € 1,90 per uur; betalen bij de automaat met creditcard, pin of contant. € 9,- per nacht; uitrijkaart verkrijgbaar bij de hotelreceptie. € 9,- dagkaart; uitrijkaart verkrijgbaar bij de Thermenreceptie.

Coronamaatregelen Sanadome

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Overnachten in Sanadome Hotel

Even volledig tot rust komen? Verleng dan jouw verblijf bij Sanadome met een hotelovernachting in het 4 sterren Spa & Wellness hotel.
Sanadome Hotel Special overnachting met 50% korting.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.