Maatregelen coronavirus Sanadome

Sanadome volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Sanadome

Tot € 7,50 korting

Bij Sanadome in Nijmegen stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen.

Thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools, een mint- en stoomkamer en nog veel meer vind je bij Sanadome in Nijmegen. Hier kun je alle dagen van het jaar genieten van thermaal water uit eigen bronnen. Tijdens jouw bezoek kom je volledig tot rust en droom je even heerlijk weg. Ervaar zeker ook de kracht en weldaad van de verschillende kruidenbaden.

Groot aanbod

Sanadome beschikt over een prachtige Thermen met onder anderen zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, whirlpools, stoomkamer, comfortabele ligbedden in de mooie tuin en een groot thermaal buitenbad. In de Thermen is het elke dag badkledingdag.

Compleet genieten

Geniet van culinaire gerechten in één van de vier restaurants en op het terras. Maak jouw verblijf compleet en ontspan met één van de Beauty & Wellness behandelingen zoals massages, Haman-, gezichts- en Duo behandelingen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Sanadome. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

Wij hebben momenteel twee verschillende tickets in de verkoop:

  • Dagkaart: geldig voor een bezoek aan Sanadome van 9:00 tot 23:30 uur.
  • Avondkaart: geldig voor een bezoek aan Sanadome van 17:00 tot 23:30 uur.

Overige ticketinformatie

  • Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht.
  • Jouw ANWB-ticket is exclusief beauty- en wellnessbehandelingen. Sanadome adviseert je, indien gewenst, deze behandelingen tijdig te reserveren.

Coronamaatregelen Sanadome

Sanitair: Geopend
Horeca voorzieningen: Geopend
Overige maatregelen: https://sanadome.nl/corona/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Overnachten in Sanadome Hotel

Even volledig tot rust komen? Verleng dan jouw verblijf bij Sanadome met een hotelovernachting in het 4 sterren Spa & Wellness hotel.
Sanadome Hotel Special overnachting vanaf € 85,- per persoon.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Sanadome met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Nijmegen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.