Sanadome

Tot € 7,50 korting

Bij Sanadome in Nijmegen stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen.

Thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools, een mint- en stoomkamer en nog veel meer vind je bij Sanadome in Nijmegen. Hier kun je alle dagen van het jaar genieten van thermaal water uit eigen bronnen. Tijdens jouw bezoek kom je volledig tot rust en droom je even heerlijk weg. Ervaar zeker ook de kracht en weldaad van de verschillende kruidenbaden.

Groot aanbod

Sanadome beschikt over een prachtige Thermen met onder anderen zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, whirlpools, stoomkamer, comfortabele ligbedden in de mooie tuin en een groot thermaal buitenbad. 
In de Thermen is het elke dag badkledingdag.

Compleet genieten

Geniet van culinaire gerechten in één van de vier restaurants en op het terras. Maak jouw verblijf compleet en ontspan met één van de Beauty & Wellness behandelingen zoals massages, Haman-, gezichts- en Duo behandelingen.

Overnachten in Sanadome Hotel

Even volledig tot rust komen? Verleng dan jouw verblijf bij Sanadome met een hotelovernachting in het 4 sterren Spa & Wellness hotel.
Sanadome Hotel Special overnachting vanaf € 85,- per persoon.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht. Reserveren voor de Thermen is niet mogelijk. Jouw ANWB-ticket is exclusief beauty- en wellnessbehandelingen. Sanadome adviseert je, indien gewenst, deze behandelingen tijdig te reserveren.