Let op: tickets Safaripark Beekse Bergen pas geldig na reservering

Let op: het ticket is pas geldig na reservering. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Safaripark Beekse Bergen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Safaripark Beekse Bergen

Tot 45% korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen

Kom oog in oog te staan met ruim 1400 wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners zoals leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.
Let op: momenteel is het niet mogelijk Safaripark Beekse Bergen per safaribus te ontdekken.

Trouwe Ledenvoordeel

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

  • Blauw: 25% korting
  • Brons: 30% korting
  • Zilver: 35% korting
  • Goud: 40% korting
  • Platina: 45% korting

Overnachten tussen de dieren

Tip: maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Safaripark Beekse Bergen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang.
    Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Safaripark Beekse Bergen ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
  • Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Coronamaatregelen Safaripark Beekse Bergen

Geopend vanaf: 25 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend, met beperkingen
Horeca: Geopend, met beperkingen
Overige maatregelen: https://www.beeksebergen.nl/op-safari/corona

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Safaripark Beekse Bergen met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Hilvarenbeek voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.