Let op: tickets Safaripark Beekse Bergen pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid te controleren via https://www.beeksebergen.nl/tickets (door te klikken op 'Ik heb al een ticket') en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Safaripark Beekse Bergen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Safaripark Beekse Bergen

25% korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen

Kom oog in oog te staan met ruim 1400 wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners zoals leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.
Let op: momenteel is het niet mogelijk Safaripark Beekse Bergen per safaribus te ontdekken.

Overnachten tussen de dieren

Tip: maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Safaripark Beekse Bergen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang.
    Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Safaripark Beekse Bergen ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
  • Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Coronamaatregelen Safaripark Beekse Bergen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.