Wereldhavendagen Minicruise

€ 7,50 korting

Geniet van een minicruise tijdens de Wereldhavendagen met P&O Ferries.

Wereldhavendagen minicruise op 3 en 4 september 2022

Geniet in stijl van de Wereldhavendagen met P&O Ferries. Met deze gezellige dagtrip vaar je van Europoort naar het hart van alle festiviteiten bij de Erasmusbrug. Het schip vaart vanaf de kade in Europoort, via Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Delfshaven naar het centrum van Rotterdam tot aan de Erasmusbrug. Onderweg vertellen de gidsen alles over wat er onderweg te zien is. Aangekomen in Rotterdam zal het schip in samenwerking met de diverse ‘nautische dienstverleners’ een mooie demonstratie laten zien en een spectaculaire draai maken.

Op het schip heb je het best mogelijke uitzicht. Ontdek het schip, de hutten en de shops, geniet van entertainment en schuif aan voor een heerlijke lunch in het buffetrestaurant. Een heerlijke dag uit voor jong en oud.

Vaarschema (onder voorbehoud):

Incheck Europoort P&O Terminal: 8.30  - 10.00 uur. Let op: je dient uiterlijk om 10.00 uur aanwezig te zijn.
Vertrek vanuit Europoort: 11.00 uur
Aankomst Erasmusbrug (schip meert niet aan): ca. 13.00 uur
Vertrek Erasmusbrug: 14.15 uur
Aankomst Europoort: ca. 16.15 uur

Wil je mee varen tijdens deze unieke tocht? Optioneel kun je een lunchbuffet bijboeken voor € 20,-. Je hebt de keuze uit een lunch tussen 11.30 tot 12.30 uur of 13.30 tot 14.30 uur. Zie hiervoor de verschillende soorten tickets. Let op: beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij!

Aanvullende ticketinformatie

  • Na aankoop van je voucher wordt je per e-mail benaderd door P&O Ferries, waarbij je via hen per e-mail een bevestiging ontvangt met een reserveringsnummer, het dagprogramma en de vraag de overige namen van de passagiers waarvoor je een voucher hebt gekocht door te geven via de e-mail.
  • Kinderen 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Wanneer je een lunch hebt bijgeboekt ontvangt je hierover ook een bevestiging van de zitting; 1e zitting 11:30-12:30 uur/2e zitting 13:30-14:30 uur.
  • Je ontvangt je ticket aan de balie van P&O Ferries op vertoon van je paspoort of ID.
  • Je wordt enkel door P&O Ferries benaderd voor de Wereldhavendagen cruise 2022 en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Je bent verplicht om alle namen van de passagiers door te sturen via de mail, zodat het inchecken op de dag van de Cruise vlot verloopt.
  • De bevestiging die je van P&O ontvangt dien je mee te nemen op de dag van afvaart en te tonen aan de balie ter verificatie van betaling/boeking.
  • Er is helaas geen openbaar vervoer naar de haven. Reis je met de auto? Je kunt gratis parkeren bij de terminal van P&O Ferries. Volg de borden “kantoren” overhandig je boekingsnummer en geldige reisdocumenten bij de receptie. Je kunt ten laatste om 10:00 uur inchecken.
  • Dit evenement is rolstoelvriendelijk.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.