Let op: tickets Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

10% korting

Ga mee op een prachtige rondvaart door De Biesbosch.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw organiseert al bijna vijftig jaar rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden van ons land; “Nationaal Park De Biesbosch”.
De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Ook beschikken de partyschepen over een uniek panoramadek. Dit biedt de mogelijkheid tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken.

Gedurende een twee uur durende vaartocht door De Biesbosch, wordt het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kun je een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen je onderweg te zien krijgt.
De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van De Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena.

Informatie over de rondvaart in de Biesbosch

  • De boot vertrekt altijd vanaf Drimmelen.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, kom op tijd en houd rekening met parkeren.
  • Aan boord is pinnen niet mogelijk.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de afvaarsteiger.
  • De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, dus kom op tijd en houd rekening met parkeren.
    U kunt de toegangskaartjes met pin betalen, maar aan boord is pinnen niet mogelijk.
    Wij adviseren u om op de grote parkeerplaats te parkeren. Deze ligt op ongeveer honderd meter afstand van onze afvaartsteigers.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserverenOp het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Coronamaatregelen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw heeft haar schepen speciaal ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. 

Geopend vanaf 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen Geopend
Horeca Geopend
Overige maatregelen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in een ANWB-winkel.