Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Zomer-Herfst cruise vanuit Warmond

€ 8,- korting

Geniet van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen met Rederij van Hulst.

Zomer-Herfst cruise

Vanuit Warmond geniet je 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. Onderweg geniet je van vergezichten, het water en de natuur. Historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes vormen samen een compositie vol contrasten tijdens deze rondvaart. De kapitein informeert je gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer kan je ook op het dek van een weids uitzicht over de omgeving.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Deze tickets zijn geldig voor een rondvaart met de Zomer-Herfst cruise vanuit de opstaplocatie in Warmond.
  • De Zomer-Herfst cruise wordt van augustus tot en met september gevaren. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De rondvaart duurt ca. 1,5 uur.
  • Overhandig je geprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Tijdens de vaart is er een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt Rederij van Hulst het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvang je een tegoedcode van Rederij van Hulst.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.