Rederij van Hulst - Rondvaart rondom Leiden

Rederij van Hulst neemt je vanuit Katwijk mee op een vaartocht door Leiden en omgeving.

Rondvaart Leiden en omgeving

Vanuit Katwijk neemt deze rondvaart je mee, via de Rijn en de Vliet, naar het prachtige Leiden. In de late Middeleeuwen was deze sleutelstad dankzij de lakennijverheid één van de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. De vele grachten en statige panden zijn een mooie erfenis uit die tijd. De rondvaart voert je verder over de Zijl naar de Kagerplassen. Dit unieke vaargebied is een van de mooiste in Nederland en biedt schilderachtige landschappen. Zo kom je langs polders vol koeien, eilanden met historische molens en prachtige vergezichten. Ook passeer je de dorpjes Warmond, Oegstgeest en Rijnsburg op de weg terug naar Katwijk.

Deze vaartocht is in het hoogseizoen uitstekend te combineren met een dagje Katwijk en een bezoek aan de toeristenmarkt van Katwijk. Het is in de zomer de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Hét decor van muziekoptredens, gezelligheid en wel ruim 100 verschillende kraampjes met ook veel verse producten. Uiteraard ontbreekt de beroemde ‘Kattukse vis’ niet. 

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.