Rederij van Hulst - Rondvaart rondom Leiden

€ 8,- korting!

Rederij van Hulst neemt je vanuit Katwijk mee op een vaartocht door Leiden en omgeving.

Rondvaart Leiden en omgeving

Welkom aan boord! Vanuit Katwijk neemt deze rondvaart je mee, via de Rijn en de Vliet, naar het prachtige Leiden. In de late Middeleeuwen was deze sleutelstad dankzij de lakennijverheid één van de grootste steden van de Noordelijke Nederlanden. De vele grachten en statige panden zijn een mooie erfenis uit die tijd. De rondvaart voert je verder over de Zijl naar de Kagerplassen. Dit unieke vaargebied is een van de mooiste in Nederland en biedt schilderachtige landschappen. Zo kom je langs polders vol koeien, eilanden met historische molens en prachtige vergezichten. Ook passeer je de dorpjes Warmond, Oegstgeest en Rijnsburg op de weg terug naar Katwijk.

Deze vaartocht is in het hoogseizoen op de dinsdagen uitstekend te combineren met een dagje Katwijk en een bezoek aan de toeristenmarkt van Katwijk. Het is in de zomer de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Hét decor van muziekoptredens, gezelligheid en wel ruim 100 verschillende kraampjes met ook veel verse producten. Uiteraard ontbreekt de beroemde ‘Kattukse vis’ niet. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig
  • De rondvaart duurt ongeveer 3 uur
  • Het adres van de opstapplaats is: Katwijk aan Zee, t.h.v. Prins Hendrikkade 42 (Zwaaikom)
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis
  • Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren
  • Het exacte programma is onder voorbehoud van coronamaatregelen.
  • Let op: de toeristenmarkt vindt plaats van 28 juni t/m 30 augustus 2022

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.