Rederij van Hulst - Rondvaart Paling en Tuinentocht

€ 9,- korting!

Vaar mee over de Kagerplassen met de rondvaart Paling en Tuinentocht van Rederij van Hulst.

Rondvaart Paling en Tuinentocht

Tijdens deze rondvaart vaar je langs en door veel mooie gebieden. De rondvaart vaart elke zaterdag vanuit Leiderdorp naar de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Tijdens de tocht vaar je langs het Warmondse theekoepeltje over de Kagerplassen richting Leimuiden en Burgerveen. Zodra je daar bent aangekomen vaar je de weidse Westeinderplassen op en ontdek je het vele zoetwatermeerval in dit gebied. Vervolgens gaat de rondvaart verder door de drijvende tuinen van Aalsmeer en kun je vanaf het panoramadek genieten van een prachtig uitzicht. Tijdens de terugvaart richting de Kagerplassen kom je langs Palingrokerij Eveleens waar je verrukkelijke gerookte visspecialiteiten kopen. Als de mogelijkheid er is en het bedrijfsproces het toelaat, kan er even rondgekeken worden in de rokerij van het bedrijf. Deze rondvaart duurt ongeveer 5,5 uur. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig
  • De rondvaart duurt ongeveer 5,5 uur 
  • Het adres van de opstapplaats is: Zijldijk 30 in Leiderdorp
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis
  • Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.