Rederij van Hulst - Rondvaart Kagerplassen

Tot € 8,- korting

Vaar mee over de Kagerplassen met Rederij van Hulst. Met opstaplocaties in Warmond en Leiden.

Rondvaart Kagerplassen

In Katwijk kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Katwijks Museum, historische kerken of monumenten. Maar je kan ook heerlijk winkelen in het Winkelhart Zeezijde of een bezoek brengen aan de prachtige boulevard en het strand. Allemaal binnen loopafstand van elkaar!
Je vertrekt om 09.45 uur vanaf Warmond, of 10.30 uur vanaf Leiderdorp. Via het Rijn- en Schiekanaal vaar je langs de stad Leiden. Via de Oude Rijn die tevens bekend staat als Limesroute, de voormalige Noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Je vaart langs plaatsen zoals: Valkenburg, Oegstgeest en Rijnsburg. Je arriveert om circa 12.30 uur in Katwijk aan de Zwaaikom. In Katwijk kun je jouw tijd vrij besteden. Iedere dinsdag is er een toeristenmarkt in Katwijk die zeker het brengen van een bezoekje waard is. Om 16.00 uur wordt je weer in de Zwaaikom verwacht en om 16.15 uur vertrekt de boot weer richting Warmond en Leiderdorp. Tijdens de tocht kun je genieten van een consumptie en wat lekkers op tafel (bij de prijs inbegrepen). Aankomst in Warmond is om circa 17.15 uur, in Leiderdorp arriveer je weer om 18.00 uur.

Vertrek vanuit Warmond of Leiden - tot € 8,- korting

Wil je in Warmond op de boot stappen of vertrek je liever vanuit sleutelstad Leiden? Je kan voor de rondvaart over de Kagerplassen zelf jouw opstaplocatie kiezen! De rondvaart Kagerplassen vanuit Leiden duurt 2,25 uur en boek je als ANWB-lid met € 8,- korting. Maak de rondvaart vanuit Warmond in 1,5 uur met € 5,- korting. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Rondvaart Kagerplassen heeft 2 opstaplocaties: in Warmond en Leiden. Je kiest direct jouw opstaplocatie tijdens het bestellen van het ticket.
  • De rondvaart inclusief bezoek werkende molen vertrekt vanuit Warmond.
  • De rondvaarten over de Kagerplassen verschillen van duur en vertrekdatum. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Tijdens de vaart is een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.