Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Rondvaart Kagerplassen

Tot € 8,- korting

Vaar mee over de Kagerplassen met Rederij van Hulst. Met opstaplocaties in Warmond, Katwijk aan Zee en Leiden.

Rondvaart Kagerplassen

De Kagerplassen in het noorden van Zuid-Holland staan bekend om de ondiepe plassen en vele kleine eilanden in het gebied. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 gerestaureerde poldermolens. Vaar mee met Rederij van Hulst over dit uitgestrekte plassengebied in het Groene Hart. Tijdens de rondvaart zie je naast de poldermolens ook veel andere bezienswaardigheden! De kapitein is tevens gids en zal je diverse wetenswaardigheden vertellen. Geniet bij mooi weer vanaf het dek van een weids uitzicht over de omgeving.

Vertrek vanuit Katwijk, Warmond of Leiden - tot € 8,- korting

Wil je in Katwijk aan Zee op de boot stappen, vertrek je liever vanuit Warmond of sleutelstad Leiden? Je kan voor de rondvaart over de Kagerplassen zelf jouw opstaplocatie kiezen! De rondvaart Kagerplassen vanuit Katwijk aan Zee duurt 3 uur en boek je als ANWB-lid met € 8,- korting. Maak de rondvaart vanuit Leiden in 2,25 uur en met € 8,- korting. Liever vanuit Warmond vertrekken? Deze rondvaart duurt 1,5 uur en je ontvangt € 5,- korting op het ticket.

Dahliashowtuin van De Tulperij - € 8,- korting

Combineer de vaartocht over de Kagerplassen met een bezoek aan de Dahliashowtuin van De Tulperij, een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek. Hier geniet je van meer dan 640 verschillende soorten dahlia's, in alle vormen en kleuren. Met het combiticket kan je op eigen gelegenheid De Tulperij in Lisse bezoeken. De showtuin is van 11 augustus t/m 3 oktober te bezichtigen (van woensdag t/m zondag). Op vertoon van het ticket ontvang je bij De Tulperij het tweede kopje koffie gratis. De duurt van deze rondvaart bedraagt 1,5 uur.

Bezoek een werkende molen - € 8,- korting

Maak een rondvaart over de Kagerplassen en combineer het met een bezoek aan een werkende molen! In het plassengebied zijn 18 gerestaureerde molens te vinden. Tijdens de vaartocht heb je de gelegenheid uit te stappen bij één van de molens en leer je meer over de werking ervan. De opstaplocatie van de rondvaart Kagerplassen inclusief bezoek aan een werkende molen, is Warmond. De duur van deze rondvaart bedraagt 2,5 uur.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • Rondvaart Kagerplassen heeft 3 opstaplocaties: in Warmond, Katwijk aan Zee en Leiden. Je kiest direct jouw opstaplocatie tijdens het bestellen van het ticket.
 • De rondvaart inclusief bezoek werkende molen en rondvaart inclusief bezoek Dahlia Showtuin, vertrekken vanuit Warmond.
 • De rondvaarten over de Kagerplassen verschillen van duur en vertrekdatum. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar.
 • Het bezoek aan de Dahlia Showtuin is op eigen gelegenheid.
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
 • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
 • Tijdens de vaart is een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
 • Bij de rondvaart Kagerplassen inclusief bezoek aan de Dahlia Showtuin, ontvang je op vertoon van het ANWB Ticket het 2e kopje koffie in De Tulperij gratis. 
 • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  Let op: het bezoek aan de werkende molen is helaas niet geschikt voor mindervaliden. 
 • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.