Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Rondvaart Holland op zijn mooist

Een gevarieerde vaartocht in het Groene Hart met Rederij van Hulst.

Rondvaart Holland op zijn mooist

Een gevarieerde vaartocht in het Groene Hart. De vaartocht begint in Katwijk aan Zee en er is onderweg meer dan voldoende te zien. Via de Oude Rijn worden dorpen als Rijnsburg en Valkenburg gepasseerd. Vervolgens wordt er langs de oudhollandse vestingstad Leiden gevaren. Vanaf Alphen aan den Rijn wordt er via het pittoreske Woubregge naar Braasemermeer gevaren, een Hollandse plas die geliefd is bij watersporters. Via Oude Wetering kom je uiteindelijk op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, een typisch Nederlands landschap. Het laatste stuk van de rondvaart vindt plaats op de Kagerplassen, een molenrijk gebied. Via het Oegstgeesterkanaal wordt er uiteindelijk teruggevaren naar Katwijk.  

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.