Rederij van Hulst - Rondvaart en toeristenmarkt Katwijk

€ 8,- korting!

Per boot een dagje naar Katwijk en breng een bezoek aan de toeristenmarkt!

Rondvaart Katwijk

In Katwijk kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken, zoals het Katwijks Museum, historische kerken of monumenten. Maar je kan ook heerlijk winkelen in het Winkelhart Zeezijde of een bezoek brengen aan de prachtige boulevard en het strand. Allemaal binnen loopafstand van elkaar!

Je vertrekt om 09.45 uur vanaf Warmond, of 10.30 uur vanaf Leiderdorp. Via het Rijn- en Schiekanaal vaar je langs de stad Leiden. Via de Oude Rijn die tevens bekend staat als Limesroute, de voormalige Noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Je vaart langs plaatsen zoals: Valkenburg, Oegstgeest en Rijnsburg. Je arriveert om circa 12.30 uur in Katwijk aan de Zwaaikom. In Katwijk kun je jouw tijd vrij besteden. Iedere dinsdag is er een toeristenmarkt in Katwijk die zeker het brengen van een bezoekje waard is. Om 16.00 uur wordt je weer in de Zwaaikom verwacht en om 16.15 uur vertrekt de boot weer richting Warmond en Leiderdorp. Tijdens de tocht kun je genieten van een consumptie en wat lekkers op tafel (bij de prijs inbegrepen). Aankomst in Warmond is om circa 17.15 uur, in Leiderdorp arriveer je weer om 18.00 uur.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig
  • De rondvaart duurt ongeveer 8,5 uur
  • Er zijn 2 opstapplaatsen: Zijldijk 30 in Leiderdorp of de Gemeentehaven in Warmond. De gewenste opstapplaats kan je aangeven tijdens het reserveren
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis
  • Deze rondvaart is inclusief: een consumptie en wat lekkers op tafel. Tijdens de vaart is er daarnaast een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.