Rederij van Hulst - Rondvaart Drecht en Does

€ 9,- korting!

Vaar mee met Rederij van Hulst over de rivieren de Does en de Drecht.

Ervaar de Drecht en Does

Een prachtige vaartocht over de Drecht en de Does! De Does en de Drecht zijn twee bijzondere rivieren in het Groene Hart. Je vaart tijdens deze tocht veelal boven het maaiveld en dat levert prachtige vergezichten op. 

Je vertrekt vanuit Warmond of Leiderdorp. Via de Zijl en de Oude Rijn kom je op het riviertje de Does. De tocht voert je langs prachtige molens en boerderijen. Terwijl de kapitein door de Does stuurt, heb je een uniek uitzicht over het typisch Hollandse polderlandschap.
Na Hoogmade vaar je over de Braassem. Het is inmiddels tijd voor de lunch, je kunt broodjes en soep bestellen. In Oude Wetering draai je de Drecht op richting het plaatsje Bilderdam.
Vervolgens vaar je via de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, via het prachtige Kagerplassengebied, terug naar Warmond en Leiderdorp. Je vertrekt vanuit Leiderdorp.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig
  • De rondvaart duurt ongeveer 5 uur
  • Er zijn 2 opstapplaatsen: Zijldijk 30 in Leiderdorp of de Gemeentehaven in Warmond. De gewenste opstapplaats kan je aangeven tijdens het reserveren
  •  Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren
  • Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken. Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.