Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Ontdek de wereld van Jan Steen

€ 8,- korting

Ontdek de wereld van schilder en levensgenieter Jan Steen, inclusief wandelingen en museumbezoek

Ontdek de wereld van schilder en levensgenieter Jan Steen

Ontdek het leven van schilder Jan Steen met deze leuke vaar- en wandelcombi! Jan Steen is bekend als schilder van dynamische taferelen waarin het echte leven centraal staat. Bekend is het gezegde ‘het huishouden van Jan Steen’ waarmee we vrolijkheid typeren. Minder bekend is dat hij in Leiden en Warmond heeft gewoond en gewerkt.

Inclusief wandelingen en museumbezoek

Naast de 5,5 uur durende rondvaart, ontvang u na reservering van de rondvaart ook twee boeiende wandeling die zijn uitgezet langs het leven en de werken van Jan Steen. Deze zijn in Leiden en Warmond. Je kunt met de scheepspendel van Rederij van Hulst van de ene naar de andere locatie varen. Bij de reservering ontvang je het ticket voor de pendel met daarbij de wandelkaarten van de routes in Leiden en Warmond. Deze wandelingen maak je op eigen gelegenheid. 

Volwassenen (vanaf 18 jaar) ontvangen daarnaast een kortingsvoucher voor kunstmuseum De Lakenhal in Leiden. Plan je bezoek aan de Lakenhal vervolgens op www.lakenhal.nl

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Neem op de dag van de rondvaart het ANWB Ticket én de reserveringsbevestiging mee (geprint of op je telefoon).
  • De Jan Steen rondvaart wordt van mei tot en met november gevaren. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De opstaplocatie voor de rondvaart is in Leiden (Haven, t.o. nr. 14)
  • De rondvaart duurt ca. 5,5 uur.
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Tijdens de vaart is er een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.