Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Mosselvaart vanuit Leiderdorp

Tot € 17,50 korting

Geniet van een versbereid mosselarrangement tijdens deze mosselvaart vanuit Leiderdorp.

Een oerhollandse mosselvaart

Het vissen van mosselen vindt al ruim 150 jaar plaats in de Nederlandse wateren. De mossel is het belangrijkste product uit de Nederlandse schelpdierenkweek. Met een eigen mosselveiling en verwerking van ca. 90 miljoen kilo mosselen per jaar is het Zeeuwse Yerseke het centrum van de mossel in Noordwest-Europa.

Vanuit de afvaartlocatie in Leiderdorp vertrek je voor een 2 uur durende rondvaart richting de ‘Kagerplassen’. Dit zijn verschillende grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Tussen de polders en molens vaar je in een waterrijke wereld met prachtige natuur, vergezichten en veel watervogels. Ook tref je op de Kagerplassen veel watersporters.

Inclusief mosselarrangement

Tijdens de vaart geniet je van lekkere huisgemaakte soep met een heerlijk pannetje vers gekookte mosselen. De mosselen worden geserveerd met verschillende sausjes, stokbrood en frites. Voor de niet-mosselliefhebber wordt er huisgemaakte kipsaté en/of gehaktballetjes geserveerd.

Combineer voor het leukste dagje weg

Deze vaartocht is uitstekend te combineren met een voorafgaande (of achteraf) toertocht door het Groene Hart, een bezoek aan bijvoorbeeld Leiden, Den Haag of de kust (vanaf de afvaartlocatie in Leiderdorp is het slechts 30 minuten naar het strand van Katwijk of Noordwijk).

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • De opstaplocatie is in Leiderdorp: Zijldijk 30 2352AB Leiderdorp
  • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
  • Overhandig je geprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • De rondvaart duurt ongeveer 2 uur.
  • Het ticket is inclusief mosselarrangement. Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.
  • Parkeren bij de boot is mogelijk, op loopafstand van de opstaplocatie.
  • Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt Rederij van Hulst het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvang je een tegoedcode van Rederij van Hulst.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.