Let op: ticket Rederij van Hulst pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Rederij van Hulst volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele vaartijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Rederij van Hulst - Lentecruise Kagerplassen

Tot € 8,- korting

Geniet van de lente met een rondvaart langs de Kagerplassen! Combineer de Lentecruise met een bezoek aan De Tulperij of Keukenhof.

Lentecruise Kagerplassen - met € 8,- korting

Geniet van de lente met één van de rondvaarten van Rederij van Hulst en vaar langs de Kagerplassen! Vertrek met de Lentecruise vanuit de nationale 'bollen-hoofdstad' Lisse op ontspannende en kleurrijke rondvaarten. Bewonder alles wat de Kagerplassen en de omgeving te bieden heeft: prachtige natuur, ondiepe plassen, historische molens en oud Hollandse dorpjes. De kapitein dient ook als gids en vertelt je onderweg diverse wetenswaardigheden. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Lentecruise met bezoek aan bloembollenbedrijf De Tulperij - met € 8,- korting

Combineer de Lentecruise Kagerplassen met een bezoek aan De Tulperij, een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek. Hier beleef je de kleurrijke bloemenvelden in volle glorie en kom je meer te weten over tulpen en narcissen. Met het combiticket kan je op eigen gelegenheid De Tulperij in Lisse bezoeken. Op vertoon van het ticket ontvang je bij het bedrijf het tweede kopje koffie gratis.

Lentecruise met bezoek Keukenhof - met € 7,- korting

Vier de lente en combineer de Lentecruise Kagerplassen met een bezoek aan de Keukenhof! Geniet van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen in deze bijzondere bloemenattractie. Met het combiticket kan je op dezelfde dag de Keukenhof bezoeken. Na het plaatsen van de reservering bij Rederij van Hulst ontvang je via de mail nog een aparte entreekaart voor de Keukenhof. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • De Lentecruise Kagerplassen vertrekt vanaf Lisse.
 • De Lentecruise wordt in de periode van 20 maart t/m 8 mei 2022 gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
 • De rondvaart duurt ongeveer 1,5 uur.
 • Combineer de Lentecruise met een bezoek aan de Tulperij en bezoek dit bloembollenbedrijf op eigen gelegenheid.
 • Met het combiticket Lentecruise + Keukenhof kan je op dezelfde dag de Keukenhof bezoeken. Na het plaatsen van de reservering bij Rederij van Hulst ontvang je via de mail nog een aparte entreekaart voor de Keukenhof.
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
 • Voorafgaand aan het inschepen worden er, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen gesteld om in te schatten of je bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
 • Tijdens de vaart is een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
 • Bij de Lentecruise inclusief bezoek aan De Tulperij ontvang je op vertoon van het ANWB Ticket het 2e kopje koffie in De Tulperij gratis.
 • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
 • Er is geen parkeergelegenheid op locatie, het is echter wel mogelijk om in de buurt betaald te parkeren.

Coronamaatregelen Rederij van Hulst

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Wij bieden tickets met korting aan voor verschillende rondvaarten van Rederij van Hulst.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.