Rederij van Hulst - Dagtocht Zuid-Holland

€ 15,- korting

Vaar een volle dag varen over de Vliet, Maas en Hollandse IJssel.

Dagtocht Zuid-Holland

Een ware vaarmarathon voor de vaarliefhebber. Gedurende de vaart trekt het wisselende landschap van de provincie Zuid-Holland aan je voorbij. Bij de afvaart krijg je een kopje koffie met gebak geserveerd. Via de mooie Vliet kom je langs de sluis van Leidschendam. Hierna vervolg je de tocht via Delft en Schiedam.
Terwijl een wisselend landschap aan je voorbijtrekt, zorgen wij ervoor dat je niets tekort komt. Tijdens de lunch zal er een uitgebreid lunchbuffet worden bezorgd en later op de dag onze dagverse soep met twee belegde broodjes.
Via de grote Parksluis schut je de Maas op en komt je in de havenstad Rotterdam aan. Terwijl je geniet van de bekende Skyline van Rotterdam, komen je langs met een borrelhapje. Bekende landmarks zoals de Euromast, Erasmusbrug, Kop van Zuid en de Kuip trekken voorbij. Via de rivier de Hollandse IJssel vaar je langs Gouda en Bodegraven. Via de Oude Rijn vaar je langs Alphen aan den Rijn om weer terug te keren naar Leiderdorp. Voor deze vaartocht wordt er een schip met bovendek ingezet.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Zuid-Holland is in Leiderdorp. 
  • De rondvaarten voor Dagtocht Zuid-Holland worden van juni t/m september gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 10.00 - 20.00 uur.
  • Overhandig alstublieft je gesprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Het ticket is inclusief: koffie met appelgebak, lunch met dagverse soep en broodjes. 's Middags een borrelhapje en een uitgebreid buffet.
    Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.