Rederij van Hulst - Dagtocht Zaanse Schans

€ 15,- korting

Rederij van Hulst neemt je mee op een geweldige dagtocht naar het pittoreske Zaandam.

Dagtocht Zaanse Schans

Ontdek dit architectonische reservaat aan de Zaan waarin centraal staat hoe mensen tot medio 19e eeuw woonden en werkten. Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. Je vaart over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar de Nieuwe Meer. Via de sluis kom je op de Kostverlorenvaart. Je vaart dwars door Amsterdam naar ’t IJ. Vanaf hier stoom je op richting Zijkanaal G. Onderweg aanschouw je de indrukwekkende havens van Amsterdam, de tweede havenstad van Nederland. Via Zijkanaal G kom je aan in Zaandam. Na de schutting in de Wilhelminasluis vaar je over de Zaan richting de Zaanse Schans. Onderweg heb je uitzicht over ’s werelds oudste industriegebied. Prachtige oude pakhuizen en historische fabrieken wisselen elkaar af. De kapitein meert het schip af naast de Zaanse Schans waarna je de omgeving op eigen gelegenheid kunt gaan ontdekken.

Aan boord hoor je hoe laat en waar de luxe touringcar voor je klaarstaat. Deze brengt je weer terug naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk.

Let op: Op 23 juli word je per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar de Zaanse Schans vervoerd. Op deze dagen wordt de route andersom gevaren en zul je per schip in Leiderdorp arriveren omstreeks 19.30 uur.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Zaanse Schans is in Leiderdorp. 
  • De rondvaarten voor Dagtocht Zaanse Schans worden in juli en augustus gevaren. Er zijn slechts een beperkt aantal vaartijden beschikbaar. Voor de actuele vaartijden klik hier.
  • De dagtocht duurt van 09.00 - 20.00 uur. Op de Zaanse Schans heb je 3 uur vrij te besteden.
  • Overhandig alstublieft uw geprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ticket is inclusief: kopje koffie met appelgebak, kopje dagverse soep en brunchbuffet van de chef, een borrelhapje en een broodje kroket. 
    Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • Voor deze vaartocht zet Rederij van Hulst een schip met bovendek in.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.