Rederij van Hulst - Dagtocht Wereldhavendagen Rotterdam

€ 15,- korting

Vanuit Leiderdorp, door Gouda, naar de Rotterdamse Wereldhavendagen op 3 en 4 september 2022.

Dagtocht Wereldhavendagen Rotterdam

Zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 vinden de Wereldhavendagen plaats. 

Met de eerste brugopening vertrek je vanuit Leiderdorp voor de vaartocht over de Oude Rijn naar Gouwsluis. Via de Gouwe vaar je langs Boskoop en Waddinxveen naar de Julianasluis in Gouda, alwaar je de Hollandse IJssel op schutten. Via de imposante Van Brienenoordbrug kom je langs de skyline aan in het tumult van de Wereldhavendagen. Afhankelijk van de eventuele tijdelijke stremmingen vaar je dan langs het spektakel nog een stukje door de haven.
Rond ca. 15.00 uur meer je af vlakbij de Euromast. Vanaf hier krijg je de gelegenheid om vanaf de kade langs de afgemeerde schepen te wandelen en te bezoeken. Om 17.30 uur vertrekt de bus weer voor de terugreis naar Leiderdorp. Voor deze vaartocht wordt er een schip met bovendek ingezet.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Rederij van Hulst voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De opstaplocatie voor de Dagtocht Wereldhavendagen is in Leiderdorp.
  • De Wereldhavendagen vinden plaats op 3 en 4 september 2022. 
  • De dagtocht duurt van 09.00 - 18.30 uur.
  • Overhandig alstublieft je gesprinte of elektronische ticket aan de kapitein/personeelslid.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • Het ticket is inclusief: kopje koffie met wat lekkers, dagverse soep, broodjes en een snack, een borrelhapje en uitgebreid buffet. 
    Daarnaast is er tijdens de vaart een kleine menukaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. Het is niet toegestaan eigen consumpties aan boord te nuttigen.
  • De boten en opstaplocaties van Rederij van Hulst zijn rolstoelvriendelijk. Zit iemand in jouw gezelschap in een rolstoel? Vermeld dit dan tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Let op: Op 4 september wordt je per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Rotterdam vervoerd. Op deze dag wordt de route andersom gevaren en zal je per boot in Leiderdorp arriveren omstreeks 18.30 uur.

Rondvaarten Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt al ruim 60 jaar diverse activiteiten op het water. Vanaf verschillende opstaplocaties worden mooie vaartochten door het Groene Hart gemaakt. Zo kan je ook uitwaaien in het Groene Hart, de Drecht en Does ervaren en de Kagerplassen ontdekken.
Bekijk het complete aanbod van Rederij van Hulst.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.